camathome.com

sinds 1998, weblog van Corrie Gerritsma

camathome.com header image 2

Wie is de Noor?

15 juli 2011 · 4 Comments

Je kent de gezichten van je ouders, broer en zus zo goed, dat je zelf niet meer kan zien dat je op ze lijkt. De hele wereld ziet dat je een kind van je ouders bent, maar zelf zie je teveel details om het te kunnen zien. Andersom kan je als buitenstaander feilloos aanwijzen wie broers en zussen zijn, of zelfs verre familie.  Uit de gezichten haal je zonder moeite onmiddellijk de grote lijnen en familietrekken.

Bij zoontje Noor bestudeer ik ook heel wat af. Deels getriggerd door vrienden, bekenden en passanten die zeggen ‘O wat lijkt hij op zijn vader!’ en ook wel eens ‘O wat lijkt hij op zijn moeder!’. Ja ik zie wel wat dingen van zijn vader, zijn bouw bijvoorbeeld. Wat ik van mezelf terug zie als we samen voor de spiegel staan? Eigenlijk alleen de hangende oogjes, die soms wat lodderig staan.

Totdat ik mijn babyfoto’s erbij pakte. Het leek wel of ik Noor zag, op de haarkleur naar dan, die is echt van zijn vader.

corrienoor

noorcorrie2

Post to Twitter Tweet this post

Tags: Corriegrafie · Noor · Persoonlijk

4 responses so far ↓

 • 1 Jan Pieter // jul 15, 2011 at 23:33

  Ik zie het ook! :-)

 • 2 makochan200 // jul 17, 2011 at 06:51

  Nou, dat is wel óver-duidelijk, hè! ^_^ Wat gaaf!! :)

 • 3 Saskia // sep 4, 2011 at 10:04

  2 druppels water!

 • 4 André Leeflang aka Dreesman // nov 7, 2011 at 19:11

  Hoi Corrie en Rickert,

  Kom na jaren weer eens op camathome en zie dat jullie een wolk van een zoon hebben! Wel veel te laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd van een oude webcam vriend “dreesman” of te wel André.

Leave a Comment